A Figyelő újság Magyarország vezető tisztán üzleti és gazdasági hetilapja, amelynek bázisán szerveződnek a Figyelő-konferenciák. Évente körülbelül 10 konferenciát rendezünk, melyeken a szokásos résztvevői létszám 80-200 fő.

A Figyelő-konferenciák lehetőséget teremtenek a felső vezetőknek, üzleti döntéshozóknak az őket érő információs sokk hatékony szintetizálására. A véleményformálás és aktualizálás hiteles felületei.

Találkozási pontok, ahol az üzleti szféra és az államigazgatás prominensei oszthatják meg egymással sok esetben eltérő véleményüket. A céltudatos szelekció által az elhangzó előadások minden esetben naprakészek.

A Figyelő elméleti és gyakorlati műhelyének részeként egyszerre képes meríteni a több évtizedes tradíciókból és a friss információkból.

Az egyes konferenciák témájához kapcsolódóan külön összeállítást, mellékletet vagy cikksorozatot jelentetünk meg a Figyelő hetilapban vagy a Figyelő Trendben. A konferenciák témái visszatérőek, így évről évre nyomon követhetjük az egy-egy szakmát vagy szektort érintő jelentősebb trendeket, változásokat. Az évente megrendezett főbb szakmai konferenciáink: a Bankár, a Medicina, a CIO és a HR konferencia.

A TOP 200 Konferenciák célja, hogy az üzleti döntéshozókat, a gazdaság irányítóit közös gondolkodásra hívja abban a témában, melyet a Figyelő adott évben zászlajára tűz. A párbeszéd ösztönzésére a konferenciát megelőző hónapokban a lapban hétről hétre jelennek meg a témához kapcsolódó cikkek, vitageneráló riportok és interjúk. A konferencián mintegy 200 vállalati topvezető és gazdasági döntéshozó vesz részt.

Elérhetőségek

Levélcím:
1053 Budapest, Kecskeméti u. 5.
MediaCity Magyarország Kft.


Telefon:
061 445 2044

Fax:
061 781 1760

Szponzoráció

A Figyelő, Magyarország vezető üzleti és gazdasági hetilapja bázisán szerveződnek a Figyelő-konferenciák. Évente körülbelül 10 konferenciát rendezünk, melyeken a szokásos résztvevői létszám 80-200 fő. A konferenciákon az üzleti szféra meghatározó szereplői és az államigazgatás prominensei oszthatják meg egymással sok esetben eltérő véleményüket, ezért a Figyelő-konferenciák a véleményformálás és aktualizálás hiteles felületei.

Amennyiben a konferenciáink támogatási konstrukciói iránt érdeklődne, kérjük keressen mindket a konferenciak@figyelo.hu e-mail címen!