1. Konferencia kiválasztása

2. Adatok megadása

3. További információk megadása

4. Részvételi díj

Kérjük, válassza ki és jelölje be a megfelelő részvételi díjat!

5. Hírlevél


6. Feltételek elfogadása

Tudomásul veszem, hogy a megrendelési lap kitöltése megrendelésnek minősül, és vállalom, hogy a részvételi díjat a számlán szereplő határidőn belül átutalom a CIB 10701506-66515539-51100005 számú számlájára.
A közlemény rovatban kérjük feltűntetni a résztvevő nevét és a konferencia címét.
Lemondási feltételek: A részvétel lemondása csak írásban lehetséges, legkésöbb a konferencia előtt 5 munkanappal. Ennek elmulasztása esetén a jelentkező a teljes részvételi díjat köteles megtéríteni.
A részvételi díj tartalmazza a konferencia programjaira történő belépést, az étel-, és italfogyasztást, a dokumentáció költségét, valamint vidéki konferenciák esetében a szállás költségét is.


Elérhetőségek

Levélcím:
1053 Budapest, Kecskeméti u. 5.
MediaCity Magyarország Kft.


Telefon:
061 445 2044

Fax:
061 781 1760

Szponzoráció

A Figyelő, Magyarország vezető üzleti és gazdasági hetilapja bázisán szerveződnek a Figyelő-konferenciák. Évente körülbelül 10 konferenciát rendezünk, melyeken a szokásos résztvevői létszám 80-200 fő. A konferenciákon az üzleti szféra meghatározó szereplői és az államigazgatás prominensei oszthatják meg egymással sok esetben eltérő véleményüket, ezért a Figyelő-konferenciák a véleményformálás és aktualizálás hiteles felületei.

Amennyiben a konferenciáink támogatási konstrukciói iránt érdeklődne, kérjük keressen mindket a konferenciak@figyelo.hu e-mail címen!